Самые спелые сливы укладывают в ступу и толкут вместе с
косточками, чтобы получить жидкую кашицу, которую сливают в бочку и
добавляют немного воды. Через некоторое время масса начнет бродить. По
окончанию брожения (жидкость перестанет шипеть), сусло процеживают,
заливают в куб и перегоняют несколько раз с целью очищения от сивушных
масел и доведения сливовицы до нужной целости.
Greetings from Carolina! I'm bored to death at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I really like the knowledge you present here and can't wait to take a look when I get home. I'm amazed at how fast your blog loaded on my mobile .. I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, good site!
Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you aided me.
I’d have to check with you here. Which is not something I usually do! I enjoy reading a publish that will make folks think. Also, thanks for allowing me to comment!
It is in point of fact a nice and useful piece of info. I am happy that you shared this helpful info with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.